+31 612 616 245

Behandelingen

  1. Home
  2. Behandelingen

Meer informatie? Bel ons!

+31 612 616 245

Aantal behandelingen voor laser ontharen

Het aantal behandelingen voor laser ontharen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk.

Gemiddeld worden er voor laser ontharen zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 4 tot 6 weken en het lichaam om de 6 tot 8 weken behandeld.

Duur van de behandeling

Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt.
Het behandelen van een bovenlip neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag.

Een bikinilijn laser ontharen duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd.

Voordelen laser ontharen met Diode ICE Laser

Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden
Geschikt voor grotere oppervlakten
Geen irritatie van de omliggende huid
Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei
Onze laserapparaten hebben een FDA-keurmerk. (De FDA keurt de apparatuur, en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren
Het behandelde gebied blijft jarenlang glad
Wordt als pijnloos ervaren
Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten

Behandel advies

U dient de te behandelen gebieden 24-48 uur van te voren te scheren. Indien er niet geschoren is kunnen wij u helaas niet behandelen. Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn en vrij van make-up, deodorant met name anti-transpirant, bodylotion, olie of parfums.Gelieve het te behandelen gebied niet epileren of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur, de haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen waardoor de laserbehandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.Het is raadzaam één week voor uw behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.Na de behandeling kunt u direct uw normale bezigheden weer oppakken, u kunt zelfs genieten van de zon indien u een goede beschermende factor gebruikt.

Meer informatie? Bel ons!

+31 612 616 245

Whatsapp whatsapp