+31 612 616 245

Carbon laser peeling

 1. Home
 2. Carbon laser peeling

Meer informatie? Bel ons!

+31 612 616 245

Behandeling

Heb je in het verleden te vaak (onbeschermd) in de zon gezeten of merk jij dat je fijne lijntjes begint te krijgen maar wil je niet onder het mes. Kies dan voor een huidverjonging behandeling en laat je huid weer stralen of heb je onzuiverheden of andere aandoeningen aan het gezicht kies dan een diepte reiniging en laat je behandelen door een van onze specialisten. De Carbon laser peeling laat je huid weer stralen. De Carbon laser peeling is een van de effectiefste behandelingen voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. De behandeling geliefd door alle Hollywood sterren nu ook bij The Skin Effect.

Carbon Laser Peeling gezichtsverjonging / diepte reiniging

De Carbon laser peeling is een dieptereiniging die van binnen naar buiten werkt. Herstelt de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de huid egaler wordt. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, oneffenheden trekken weg en overtollig talg wordt verwijderd, waardoor grove poriën verkleinen en de huid minder mee-eters aanmaakt.

Wij gebruiken de veel gebruikte traditionele Q-switched ND YAG-laser. Deze heeft bewezen effectief en veilig te zijn.

Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat de Carbon laser peeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt. Door een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet.

Wat doet een Carbon Peeling?

Huidverjonging
Verminderen van rimpels en fijne lijnen
Verhogen van collageen productie
Verminderen van talgproductie
Littekens ouder dan 6 maanden
Grove poriën
Herstellen van de vette huid
Acne littekens

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vooraf aan de behandeling word je huid grondig gereinigd. Wanneer de huid gereinigd is zullen de meeste onzuiverheden verdwenen zijn. Daarna brengen we een medische koolstof aan. De medische koolstof schieten we met de laser van de huid af. De laser zet de koolstof om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het al het talg, dode huidcellen en onzuiverheden mee. Hierdoor ondergaat de huid een diepe reiniging.

Deze behandeling zorgt niet alleen voor een diepe reiniging van de huid, maar ook voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Door middel van de warmte die de laser afgeeft wordt collageen aangemaakt. De warmte (energie) dringt door tot de diepere lagen van de dermis. Doordat de Carbon laser peeling van binnenuit werkt wordt zowel de opperhuid als bindweefsel vernieuwd. Fijne lijntjes zullen verdwijnen.

Na het verdampen weg schieten van de koolstof zal de huid nog een keer gereinigd worden en de laatste resten van het koolstofmasker worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende SPF 50.

* Optioneel sluiten we de behandeling af met een voedend masker of anti-ageing masker.

Niet geschikt

 • Hartziekten
 • Epilepsie
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Zeer zware acne
 • Hiv positief
 • Hepatitis
 • Kanker
 • Actieve Herpes
 • Warmte allergie (geen zonneallergie)
 • Auto immuunziekte
 • Bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Fillers / botox in de afgelopen 14 dagen
 • Bloeddrukproblemen
Heb jij in de afgelopen 14 dagen fillers of botox laten zetten dan raden wij het sterk af een Carbon laser peeling te ondergaan. Dit kan de werking van de fillers of botox doen afnemen of verwijderen. Een filler of botox behandeling na een Carbon laser peeling kan na 24 uur.Wil jij je gezicht een boost geven? Zelfs na één behandeling kan je al verbluffend resultaat boeken.Voor optimaal resultaat raden wij het aan een kuur te volgen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en vindt plaats om de 2 a 3 weken.

Voor- en nazorg

Vermijd 2 weken voor de behandeling de zon, zonnebank en gebruik geen zelf bruiner. Ook na de behandeling dien je dit 2 weken te vermijden.

Vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen, sporten en baden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling. Pas de dag na de behandeling (24 uur) de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Wij raden factor 50 aan.

Meer informatie? Bel ons!

+31 612 616 245

Whatsapp whatsapp